Start met een Basiscursus BJJ

Wil je beginnen met Braziliaans Jiu Jitsu maar heb je geen of weinig ervaring? Dan hebben we speciaal voor jou de Basiscursus Braziliaans Jiu Jitsu!

Gedurende 6 trainingen op dinsdagavond maak je kennis met de basis technieken van het Braziliaans Jiu Jitsu. Hierdoor leer leer je op een leuke en veilige manier de essentie van deze effectieve vechtkunst kennen.

Ervaring in vechtsport, een super getraind lichaam of goede conditie zijn niet nodig om deel te nemen. De cursus is toegankelijk en speciaal ontworpen voor beginners. Het doel is om jou de basics te leren van het grondgevecht, zodat je na deze cursus overal mee kan doen met braziliaans jiu jitsu en je verder kunt ontwikkelen in de sport. Iedereen kan meedoen vanaf 16 jaar. BJJ is geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijden.

Wat Leer je?

Onderwerpen van de cursus zijn o.a:

  • Valbreken en rollen – Leer op een veilige manier naar de grond te gaan.
  • Posities – Ontdek de belangrijkste posities en guards in BJJ en leer hoe je hiermee controle kunt uitoefenen.
  • Worpen – Leer hoe je je tegenstander op de grond kunt werpen.
  • Submissions – Beheers essentiële klem- en verwurgingstechnieken waarmee je gevechten kunt beslissen.
  • Sweeps – Leer hoe je je tegenstander kunt omkantelen, zelfs wanneer je onder komt te liggen. Verander een nadelige positie in een dominante positie voor jezelf.
  • Ontsnappingen – Ontdek hoe je uit een greep kunt ontsnappen.
  • Flowen – Leer hoe je op een goede manier in praktijk samen kan trainen.

Welke materialen heb je nodig?

Je kan met de cursus mee doen in een sportshirt en en sportbroek, Indien je toevallig een GI of Judo pak hebt liggen of kunt lenen, dan kan je het maximale halen uit de cursus. Wij passen de technieken aan op basis van de sportkleding. Of ook wel Gi en No Gi BJJ

Wanneer start het en kosten?

De eerste training start op 10 oktober. Mis je een les? Dan kunnen we uiteraard een inhaalmoment plannen.  De kosten bedragen slechts €25,- voor 6 lessen

Je kunt je inschrijven via het evenementen platform eventbright (klik) of stuur een mail naar via hetInfo@bjjdieren.nl.

We zien je hopelijk snel!